Be a Better Trader

Intelegand nevoia de pregatire continua a celor ce doresc dezvoltarea financiara si umana, personala si profesionala prin mediul pietelor financiare, compania noastra Pro Training si a propus realizarea impreuna cu specialisti din domeniu unei serii de seminarii de specialitate pe o baza permanenta.

 

Acest proiect se adreseaza celor curiosi, doritorilor de noi provocari, de aventura, de nou, de stiinta, de schimb de experienta, de revizuire si completare a materiei din domeniu, de invatare, aplicare si practica a unor strategii, de intrare pe alte piete, de cunoastere a unor noi nise de tranzactionare sau alte piete.

 

In cadrul seriei de seminarii vom aborda toate aspectele importante, principale si conexe, care stau la baza activitatii de trading, precum si de orice alte activitati legate de trading. Ne dorim sa insuflam dragostea pentru aceasta profesie si pentru a face din participantii la cursurile noastre niste oameni mai destresati, mai realizati, mai independeti, mai buni, mai fericiti si, nu in ultimul rand, ceea ce ne dorim cu totii, mai profitabili.

 

   Tradingul, pentru o corecta intelegere si cunoastere trebuie abordat ca un domeniu al cunoasterii de sine statator. Pentru cei implicati deja in acest mediu, tradingul este un univers, un domeniu ce se desfasoara si se realizeaza pe o baza de cunostinte acumulate istoric, inca de acum aproximativ 2000 de ani, in ceea ce priveste comertul general, si cel putin 600 ani de comert financiar.

 

Tradingul este profesie de sine statatoare, realizata pe baze stiintifice, avand la dispozitie cele mai performate sisteme existente la nivel mondial. Pentru ca stim ca banii, razboiul si profitul sunt cele mai dinamice si de interes domenii ale societatii umane.

 

Profesia denumita trading in care noi cei ce activam, cercetam si dezvoltam in permanenta, fara a ne dori sa exageram, o consideram cea mai buna si mai interesanta activitate din domeniul financiar.

 

Tradingul este o stiinta care a imprumutat concepte din multe alte domenii alte cunoasterii umane, domeniu in care se impletesc stiinte cum ar fi logica, psihologia, economia politica, matematica, cunostinte de IT, de strategie militara, de manipulare, de jocuri de traditie (de exemplu GO).

 

   Realitatea de dupa anii ’80 a fost potrivnica domeniului tranzactional. Principala caracteristica a perioadei a fost un veritabil vid de cunostinte si experienta prin lipsa de informatii si lipsa de specialisti.

 

Astfel generatiile de dupa 1990 au fost obligate sa restarteze in forta acest domeniu, pornind de la o baza teoretica, pusa la dispozitie cu multa generozitate de zona internationala a tradingului. Ca in orice alta activitate teoria se poate invata intr-o perioada relativ scurta, iar experienta se acumuleaza cu trecerea anilor. Astfel, crearea unei generatii de experti are un pret, si anume timpul necesar acumularii de experienta, si anume cei 20 de ani experienta.

 

La randul ei, fiecare generatie are o responsabilitate fata de tinerii care isi doresc, care se viseaza traderi de succes.

 

Credem ca aceasta trecere intre generatiile de traderi este una din cele mai importante provocari pusa inaintea celor experimentati, ajunsi la maturitate in domeniul tradingului.

 

Consideram ca si in Romania este necesar si trebuie sa existe un bazin de traderi cu un nivel profesional maxim, utili atat sistemelor financiare si economice locale, europene, cat si internationale, prin migrarea lor catre marile centre financiare ale pietelor globale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *